Wat kost het?

7Iedere website staat op zich. Wat wil je ermee bereiken? Wil je er ook een webwinkel bij? Hoeveel pagina’s en contactformulieren komen erop? Hoe zit je huidige huisstijl in elkaar?

Allemaal vragen die het moeilijk maken om een exact antwoord te geven op de vraag hoeveel een website kost. Als je een goede website hebt, moet deze voor jou opbrengsten genereren.

Daarom werk ik liever met een intake-gesprek waarna ik met een offerte kom, zodat de prijs aansluit bij jouw wensen. Neem daarom ook contact met mij op en dan praten we verder.

Toch een kleine indicatie van prijzen?
Om toch enig inzicht te krijgen in prijzen en wat je daarvoor terugkrijgt, heb ik hieronder een indeling gemaakt naar type website. Het begint bij een basiKX-site van € 375,- en loopt door tot een eKXellent-site of webshop van € 850,-.

Via de portfolio-pagina kun je een indruk krijgen van de verschillende opties. Hieronder een korte samenvatting van de prijzen exclusief BTW.

Website basiKX / Onepagevanaf € 375,-
Website eKXtra vanaf € 550,-
Website eKXellent / Webshopvanaf € 850,-

 

 

 

 

Daarnaast heeft jouw website ook onderhoud (uitvoeren updates, maken backups, controle op virussen, etc.) nodig. Dit kun je zelf uitvoeren, maar ook hierbij kan Met-KX helpen. Klik hier voor meer informatie over de onderhoudsmogelijkheden. Vanaf € 10,- per maand zit je veilig.

Share This