Logo Met-KX Music & Sites

Over mij

De naam van mijn bedrijf, Met-KX Music & Sites, verwijst naar een zinnetje dat wij in de familie regelmatig moet gebruiken.
Want de naam is Ron Hendrikx, MET KX.

In 1994 bouwde ik mijn eerste website, gewoon in Notepad. Destijds was ik via mijn werk bij de Rabobank nauw betrokken bij TrefPunt, dat bedoeld was om diverse lokale trefpunten (in alle plaatsen waar een Rabobank was) op internet te creëren, waarop verenigingen zich konden presenteren en winkels handel konden drijven. In die tijd redelijk revolutionair.

Inmiddels zijn we 30 jaar verder, worden websites bij voorkeur met een Content Management Systeem uitgerust, zodat ze beter door de gebruiker te onderhouden zijn en zit iedereen aan de Social Media. We kopen en betalen via Internet, doen onze bankzaken ermee en communiceren met vrienden en collega’s.

Tijden zijn veranderd, maar ik bouw nog steeds websites. Van bouwen in Notepad, via Dreamweaver naar Joomla en vanaf 2016 in WordPress.

Daarnaast beheerst al van jongs af aan muziek een groot deel van mijn leven. Naast drummen en zingen in bands zoals The Rojoki’s, Take 2, Prombo, Penny de Jager Sjoworkest en Drievoud, ben ik al een aantal jaren “producer” van een aantal corsongs voor het Zundertse Bloemencorso. Daarnaast heb ik voor diverse corsowagens in Zundert geluidstracks gemaakt.

Zo’n 25 jaar geleden had ik een website over muziek. Één van de onderdelen op die site was Drummen doe je zo! Een mini-cursus drummen voor beginners.  Een tijdje geleden kwam ik die pagina’s tegen op een oude backup-cd en ik dacht, kom laten we ze nog eens online zetten.  Dus drummen achter je bureau kan weer!

Ron Hendrikx
Muzikale links